Què faig?

La maternitat és un dels moments més potents pels que passa una dona i una família. Un moment ple de canvis, de dubtes, de pors, de riures, de llàgrimes. Et proposo acompanyaments en les diferents etapes de la maternitat, per sentir-te acompanyada, escoltada i informada en tot allò que engloba aquest moment.


Acompanyaments individuals prepart, part i postpart

Acompanyaments individuals i personals en cada etapa de la maternitat, des de l’escolta i el no judici, amb cura i l’amor, creant un espai on et sentis tranquil·la i en confiança.
Com a Doula, t’acompanyo amb informació, i eines per gaudir cada etapa de manera relaxada, sempre seguint les teves indicacions, els teus temps i acompanyant-te emocionalment i logísticament en allò que creguis necessari.Ritual Cerrada de cadera

Ritual d’origen mexica, molt antic, que s’ha anat transmetent de generació en generació de dones mexicanes.
En Aquest ritual tanquem el cos energètic i el cos físic de les dones durant el postpart, simbolitzant el tancament d’una etapa de la dona (gestació, creació,…).
Tancar una etapa i iniciar una altra etapa.

Bendición del camino

Cerimònia ancestral per venerar la futura mare. Aquesta cerimònia es realitza unes setmanes abans de la data prevista de part, convidant a persones properes i amb vincle amb la mare, persones que li puguin donar força pel part.
Durant la cerimònia, es faran diferents dinàmiques per recolzar o despertar la força i el poder de la mare i crear una xarxa de suport pel dia del part.