Menú

Serveis Doula

Què és una Doula?

Una doula és una persona que acompanya a una mare i a la seva família o acompanyants, durant tots els processos de la maternitat. És un gran suport emocional i proporciona informació, basada en l’última evidència científica, i amb un llenguatge pròxim, perquè la família pugui entendre millor els diferents processos de l’embaràs i el part, i així prendre les decisions que millor s’ajustin a la seva situació, d’una manera informada. Les doules no som personal sanitari, ni oferim recomanacions de cap mena.

Què t’ofereixo?

La meva missió és que no et sentis sola durant la teva maternitat, així que t’acompanyaré des de l’escolta, el respecte i el no judici. Com a Doula soc un suport emocional alhora que puc ajudar donant informació basada en l’evidència científica amb un llenguatge proper.

Sempre t’acompanyaré des de la confiança en tu i en les teves decisions.

Cada dona, cada naixement, cada nadó i cada família, requereix unes necessitats diferents, la meva proposta és que concretem una primera visita (presencial o en línia) ens coneguem, m’expliquis les teves necessitats i que esperes de mi, i parlem sobre que et puc oferir en funció del que busques.

Cap acompanyament és igual, per això podem fer un paquet segons les teves necessitats després de la primera visita.