Menú

Beneficis de tenir una Doula

  1. Suport Continu: La teva Doula estarà al teu costat durant tot el procés, oferint-te suport emocional i físic constant.
  2. Reducció de l’Estrès: El suport d’una Doula pot ajudar a reduir l’estrès i l’ansietat, promoure un ambient més relaxat i positiu.
  3. Informació i Empoderament: Et proporcionarà informació detallada sobre les teves opcions de part, ajudant-te a prendre decisions informades i empoderades.
  4. Reducció d’Intervencions: La presència d’una Doula s’ha associat amb taxes més baixes d’intervencions mèdiques i cesàries innecessàries.
  5. Suport a la teva Parella: La Doula també ofereix suport a la teva parella, involucrant-la en el procés i ajudant-la a sentir-se més segura i preparada.
  6. Recuperació Postpart: Després del part, la teva Doula podrà continuar oferint-te suport per a una transició més suau cap al postpart.
  7. Experiència Personalitzada: Cada experiència de part és única, i la teva Doula s’adapta a les teves necessitats i desitjos individuals.
  8. Records Positius: La teva Doula t’ajudarà a crear records positius de la teva experiència de maternitat que duraran tota la vida.

Comparteix aquest post per ajudar a més persones a comprendre els valuosos beneficis de tenir una Doula en el seu equip maternal! 💕 #Doula #PartAmbSuport #acompanyament #aquiacompanyemlamaternitat #albadoula #doulapenedes

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *