Menú

Què és una Doula?

La Doula és una persona que acompanya a les dones i a les seves famílies durant l’embaràs, el part, el postpart, la preconcepció, la infertilitat, el dol, i altres situacions de la maternitat, ocupant-se de les necessitats emocionals sobretot.

ʟᴀ ᴅᴏᴜʟᴀ:

💜És una persona formada
💜Proporciona informació que es basa en l’evidència científica
💜Respecta totes les decisions de la persona que acompanya
💜Ofereix suport emocional.

ʟᴀ ᴅᴏᴜʟᴀ ɴᴏ:

❌és personal sanitari
❌dona consells
❌Recomana
❌Intervé
❌Jutja

Cóm és l’acompanyament d’una Doula?

Les Doules acompanyem a diferents nivells, vols saber quins?

🌺Emocional: Escoltem, validem, no jutgem amb honestedat, neutralitat, etc.

🌺Físic: Amb diferents eines que com a Doula podem tenir. (Aromateràpia, ball, massatge,etc. Cadascuna tindrà les seves eines concretes)

🌺Logístic: Acompanyar durant les visites mèdiques, tràmits, l’ingrés hospitalari, organitzar la casa pel postpart, materials que et poden ajudar, pla de part, trobar protocols, informar de drets, etc.

En què et puc ajudar jo com a Doula?

Tenir a prop algú amb experiència i coneixements adequats ens ajuda a prendre decisions, a sentir-nos segures i tranqui-les.

Et brindare informació i eines perquè gestionis millor el moment que estiguis vivint, embaràs, part, postpart, dol,…Sempre des de l’amor i des del no judici.

Com a Doula et puc ajudar donant-te informació, suport emocional, diverses tècniques d’acompanyament (escolta activa, Reiki, aromateràpia, massatges, massatges sonors, rebozo, blessingway…), ajudar-te a redactar el pla de part, a preparar la canastreta o a preparar les coses per quan torneu a casa, preparar la futura lactància i/o acompanyar durant aquesta. El ritual de cerrada de cadera un cop ja hagis tingut el teu nadó o acompanyar-te en l’alimentació complementària, i/o en la criança.
Tot des de l’escolta activa i respectant les teves pròpies decisions.

Estem aquí per fer tribu, perquè juntes és millor

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *